Aasheim & Martin har vært en duo siden de ledet tv-programmene Stereo og Nyhetsblikk tidlig på 2000-tallet. Sammen laget de suksess-podkasten «Kidnappet» for NRK og Sveriges Radio, med mer enn to millioner nedlastinger. De har også skrevet biografien «Jonas», om statsminister Jonas Gahr Støre.

Aasheim & Martin driver rådgivning og innholdsproduksjon for institusjoner som Det Norske Nobelinstitutt og Aschehoug forlag, og er populære konferansierer både hver for seg og som duo.

I Stereo tilbyr de podkastproduksjon, digitale konferanser, konferansierer, foredragstrening, medietrening og manusutvikling.

Om Erik

Journalist, podkaster, debattleder, forfatter og tidligere NRK-programleder, Paris-korrespondent og rådgiver for to klimaministre.

Erik har vært journalist i mer enn 30 år. Han har vært NRK-programleder for Dagsnytt 18, Ukeslutt og Søndagsavisa. Han var også programleder for TV-programmene Stereo og Nyhetsblikk, og står bak flere podkaster, som «Kidnappet», laget for NRK og Sveriges Radio. I åtte år var han korrespondent i Paris, og han har vunnet Prix Radio for årets direktesending. Erik har også skrevet biografier om Eva Joly (Rød klut, grønne drømmer, Kagge, 2012) og Jonas Gahr Støre (Jonas, Gyldendal 2014).

Erik har vært listet på Kampanjes oversikt over de mest populære konferansierer i Norge. Han elsker å lede en god debatt, konferanse eller podkast, der folk får vist seg frem på sitt beste. Han har et bredt nettverk innen politikk og samfunnsliv, og en egen evne til å gå inn i prosjekter med energi og entusiasme.

Erik har også jobbet mye med presentasjoner og gjennomføring av foredrag som kommunikasjonsrådgiver for to klimaministre, og som kommunikasjonsdirektør i EAT Foundation og for Gunhild A. Stordalen. I Stereo tilbyr Erik tilbyr rådgiving, kurspakker og workshops i presentasjon og foredrag.

Ved siden av sitt virke i Stereo Produksjoner er Erik i dag også fast tilknyttet Det Norske Nobelinstitutt og Nobels Fredspris som medie- og kommunikasjonssjef på deltid og er konferansier for det årlige, internasjonale Nobel Peace Prize Forum.

erik@stereoprod.no
Mob: 40 22 47 47

Erik Aasheim konferansier

Om Nina

NRK-programleder, journalist, redaktør, forfatter, podkaster, prosjektleder, manusforfatter og konferansier.

Nina er en erfaren redaktør, journalist og programleder med allsidig bakgrunn. Hun har vært ansvarlig redaktør for radiOrakel, og journalist og redaktør for lørdagsmagasinet til avisa Klassekampen.

I NRK har hun gjennom tjue år ledet sine egne programmer for podkast, radio og TV. Der har hun vært å høre i programmer som Mamarazzi på NRK P3, Reiseradioen og Slettan & Martin i NRK P1, og i Radioselskapet og Salongen på NRK P2. Nina har også ledet tv-programmene Nyhetsblikk, Stereo og Selskapet på NRK1 og NRK2. Hun har laget podkaster som «Mørketid» og «Propaganda» om internasjonal politikk og kultur. Nina står også bak dokumentarserier som «Kidnappet», laget for NRK og Sveriges Radio, med over to millioner nedlastinger.

Nina har også vært lydsjef i Aschehoug forlag. Ved siden av sitt virke i Stereo er hun i dag sjefredaktør i Aschehoug, med ansvar for utvikling av podkast og lyddrama. For forlaget har hun jobbet med en rekke lyddrama-serier av Jo Nesbø og flere dokumentariske podkastserier, som «Pakten» og «Operasjon Hybris». Nina skriver adapsjoner og originalmanus, og har skrevet to bøker, blant annet biografien «Jonas» om statsminister Jonas Gahr Støre.

Hun har erfaring med coaching, rådgivning og kursvirksomhet, og har ledet en rekke større konferanser.

Nina har vunnet flere priser for sitt arbeid, blant annet «Arne Hestenes’ journalistpris» og Prix Radio «Årets programleder». Nina har et bredt nettverk innen politikk og samfunnsliv, og en egen evne til å skape trygge og glade rammer for ethvert prosjekt.

nina@stereoprod.no
Mob: 40 24 54 10

Pressebilder

Her kan du laste ned pressebilder av Aasheim & Martin. Ved bruk, krediter fotograf

LAST NED PRESSEBILDER

Våre tjenester

Stereo har lang erfaring med journalistisk historiefortelling for tv, radio og podkast. Vi står bak mange podkaster som programledere, produsenter og programskapere med redaktøransvar. Hos oss er du i trygge hender uansett om prosjektet ditt er en omfattende og journalistisk utfordrende dokumentarserie, en enklere produsert samtale-podkast eller et lyddrama med profesjonelle manusforfattere og skuespillere. Vi kan kan ta hånd om alt fra idéutvikling til ferdig produkt, eller bidra med deler av produksjonen. Vi samarbeider med lyd-Norges beste fagfolk og har eget podkast-studio i våre lokaler i Grensen 17. Vi kan også filme podkasten og hjelpe til med design, innhold og promotering på sosiale medier.

Her er noen av podkastene Aasheim & Martin har jobbet med:

Aasheim & Martin står gjerne sammen på scenen på store konferanser. Å programlede som duo gir originalitet, dynamikk, variasjon og muligheter for involvere publikum på en aktiv måte. Vi leder også debatter, dybdeintervjuer, konferanser og seminarer hver for oss – digitalt fra våre flotte studioer i Oslo sentrum – eller der du arrangerer. Vi liker best å komme inn tidlig i prosessen for å bidra til innhold og dramaturgi. Ingen går på scenen uten at vi har hatt en grundig prat med dem på forhånd, så alle er trygge i sine roller. Erik og Nina har begge vunnet priser for journalistikk og programledelse.

Stereo kan tilby full pakke om du skal arrangere en digital konferanse. Vi hjelper til med studio, dramaturgi, innhold og programledelse. Vi kan også produsere vignetter, design, reportasjer og sørge for at du når din målgruppe på sosiale medier. Én meny, én kontaktperson, enkelt og greit.

I Studio G17 har vi alt tilgjengelig av teknisk utstyr og erfarent personell. Studio-oppsettet er fleksibelt og kan rigges om etter behov, så mulighetene er mange: 7-kameraproduksjon, green-screen, parallellsesjoner, direkte eller i opptak.

Stereo tilbyr rådgiving og trening i å holde foredrag, lage bedre presentasjoner og hvordan du kan bli bedre i møte med media.

Foredragstrening
Stereo gir deg uvurderlig trening i å holde foredrag med en kombinasjon av teori og studiotrening. Du får en verktøykasse full av konkrete tips og triks – som hvordan du lager bedre Power Points og styrker ditt budskap under digitale konferanser. Du lærer om kroppsspråk, stemmebruk og hvordan du best håndterer din naturlige nervøsitet.

Medietrening

«Hjelp, journalisten ringer», er et kurs som gjør deg tryggere i møte med journalister. Vi lærer deg å få fram budskapet ditt på en bedre og mer pedagogisk måte, men vil aldri lære deg hvordan du unngår å si sannheten. Du får innblikk i hva du har krav på som intervjuobjekt, hvordan du best skal forberede deg på et intervju og hvordan du skaper et godt forhold til journalister. I tillegg øver vi på ulike intervjusituasjoner i tv-studioet G17.

I Stereo har vi allsidig erfaring med å utvikle profesjonelle manus for podkastproduksjon, dokumentarer og fiksjon. Vi har gjennomført flere suksessfulle adapsjoner fra originalmanus i bokform, til både lyddrama og dokumentarserier. I tillegg har vi lang erfaring med å skrive profesjonelle originalmanus for egne og andres programlederoppdrag i radio, podkast og TV, og vi har skrevet manus til podkastserier og bøker. Vi kan hjelpe deg med det meste innen tekst, fra utvikling av storyline, karakterer og sesongbue til ferdige dialogmanus, episodebaserte manus for dokumentarserier, eller originalmanus for bok.